Dags att landa efter årets semester? Om man har haft någon …

… men inflygning på Getterön är det i alla fall

Inflygning av jorduggla (modifierad) vid Getterön, Varberg - 1970

Inflygning av jorduggla (modifierad) vid Getterön, Varberg – 1970

Det är faktiskt en jorduggla som gör en inflygning vid Getterön utanför Varberg i Halland. Landningsställen fanns förstås inte där från början och utseendet är lite förändrat i övrigt också, så ursäkta mej, ugglan.

Varbergs torg omkring 1975

Varbergs torg omkring 1975

Den stackars pensionären har ingen semester att fördela eller förvalta. Han/hon får slita som vanligt under årets alla perioder och bara titta på när de som är lediga från arbetet breder ut sig på gator och torg (eller på trottoarerna, där de skall vara) eller kanske på landsbygden eller, för vår del av landet, vid stranden, där de semesterlediga vänder nakna kroppsdelar mot solen, om där finns någon sol att vända kroppsdelar mot.

Det var bättre förr, det har det alltid varit. Förr hade pensionären tid att sitta på en parksoffa och utbyta tankar med någon inom bekantskapskretsen, det går inte i dag. I dag måste pensionären blogga eller gå på gym eller prova exklusiva whiskysorter.

Nu har jag glömt vad jag egentligen ville säga med det här inlägget. Det var nog inget viktigt i alla fall, det brukar det inte vara i dessa spalter.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Detta inlägg publicerades i Bildblogg, Bilder, Fåglar, Flyg, Fotoblogg, Halland, Photo blog, Semester, Varberg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.