Marcos 1800 GT – drygt medelålders men pigg

Marcos 1800 GT – Flemming H Eickhoff

Här är två bilder från lördagen den 8 september 2012 då Falkenberg Classic -12 gick av stapeln på Falkenbergs Motorbana. Jag har ju presenterat bilder av gamla bilar och äldre förare i tidigare inlägg så det är en uppföljning av dessa inlägg och fler bilder från evangemanget kommer så småningom.

I  röd Marcos 1800 GT sitter Flemming H Eickhoff från Helsingør och i blå sitter Jan Hellberg från Linköping. Jag har på webben försökt att hitta lite uppgifter om förarna utan att finna något speciellt. Jag misstänker att bilarna och racingen enbart är det stora intresset och att knacka in uppgifter om sig själva på tangentbordet inte är det. Fantastiska bilar och fantastiska förare är det i alla fall.

Marcos 1800 GT – Jan Hellberg

Fotnot: Bilnamnet Marcos kommer från de första stavelserna i skaparna Jem Marshs och Frank Costins respektive efternamn. De grundade 1959 bolaget Marcos Cars. Mer uppgifter om Marcos finner man om man klickar på den markerade länken Marcos 1800 GT i texten mellan bilderna eller på Marcos Cars här ovan i texten.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Annonser
Det här inlägget postades i Bilar, Bildblogg, Bilder, Classic Cars, Falkenberg, Fordon, Fotoblogg, Halland, Motor, Motorsport, Photo blog, Racing, Sport, Uncategorized, Veteranbilar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.