Spridda bilder från Varberg …

… vandring på stan 2012-09-28

Motiv på plåtskåp nära kyrkan - Varberg - 2012

Motiv på plåtskåp nära kyrkan – Varberg – 2012

Det behövs inga långa resor för att hitta intressanta motiv, det räcker med några steg utanför hemmet så finns de där, motiven. Fast det beror förstås på vad man söker. För min del så behöver det inte vara storslaget men gärna något skapat med hjärtat. Kanske som motivet på plåtskåpet, som jag tror tillhör Posten, ett motiv färgstarkt på flera vis. Jag vet inte hur det är skapat eller varför det finns där, så undanskymt intill kyrkan. Storleken på konstverket är bara några decimeter brett och högt.

Fredagsförmiddag i Varberg - 2012-09-28

Fredagsförmiddag i Varberg – 2012-09-28

Vardagsmotiv gillar jag. Att cykla i rock och hatt en fredagsförmiddag i cykelstaden Varberg, det känns rätt. Jag vet förstås inte varför eller vart, det har jag inte med att göra, men motivet mannen skapar förgyller stadsbilden.

På kant med AB Trav & Galopp - Varberg - 2012

På kant med AB Trav & Galopp – Varberg – 2012

Oklart är det varför mannen (jag antar att det är en man) har tejpat protesten mot ATG på bakrutan till sin Volvo kombibil, jag vet inte varför, men något otalt har de. Det kanske inte är ömsesidigt förstås men den här personen känner sig säkerligen förfördelad av ATG.

Konstverk på glasåtervinningskärl - Varberg - 2012

Konstverk på glasåtervinningskärl – Varberg – 2012

Ett kattmotiv på återvinningsbehållaren för ofärgat glas, varför inte? ”Kluddande” på allmän eller privat egendom är jag generellt emot men ändå, om ”klottret” föreställer något och inte bara visar ”tags” och skaparen har en hyfsad konstnärlig talang och det inte uppenbart skadar det som har kladdats på eller förpestar omgivningen så gillar fotografen inom mig resultatet. Det här konstverket verkar vara skapat hemma, urklippt och sedan fästat på behållaren, (fast underarbetet verkar vara kladdigt).

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Annons
Detta inlägg publicerades i Bildblogg, Bilder, Cykel, Cyklar, Djur, Fotoblogg, Halland, Katt, Konst, Uncategorized, Varberg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.