Varberg 2013-05-04 – Motorcykelkortege …

… med kanadensiska pannkakor som bränsle

Trike, trehjuling av det större formatet - MC-kortege - Varberg 2013-05-04

Trike, trehjuling av det större formatet – MC-kortege – Varberg 2013-05-04

Ett smattrande följe drog fram på Varbergs gator, i första hand Östra Långgatan, den här lördagen vid lunchtid, det var några hundratal motorcyklar som gjorde följe genom stan i samband med en MC-träff. Vincents Bike Shop och Varbergs MC-klubb (VMCK) var arrangörer av träffen, som de gemensamt höll hos Vincents på industriområdet i Varberg och  varifrån kortegen utgick.

Pancake breakfast med tjocka kanadensiska pannkakor utlovades i annons och det är nog en bra start på dagen, på eftermiddagen var det läge för BBQ med grillad korv.

MC-kortege - Varberg 2013-05-04

MC-kortege – Varberg 2013-05-04

MC-kortege - Varberg 2013-05-04

MC-kortege – Varberg 2013-05-04

Som nog framgår av bilderna så var alla åldrar representerade i karavanen, äldre distingerade på stora hojar och unga människor i sidovagn blandade med årgångar däremellan.

Vakter i neonfärgade västar  var strategiskt utplacerade vid ströget, gågatan som leder till och från torget och som är rejält frekventerat en lördag vid lunchtid.

Den motorcykelintresserade fick sitt lystmäte tillfredsställt men även den som bara tittade av en händelse kunde notera fina cyklar och god ordning i det rullande ledet.

MC-kortege - Varberg 2013-05-04

MC-kortege – Varberg 2013-05-04

I centrala Varberg under den varma årstiden så händer det alltid något, om inte annat så finns där den handel som traditionsenligt bedrivs på torget på onsdagar och på lördagar. Under de riktiga sommarmånaderna juli och augusti blir det lätt hysteriskt i stan med trängsel och varbergsbor och turister  som släpper loss ordentligt. Men, det är roligt när det rör på sig, det tycker i alla fall abandowest, den gamle stöten.

MC-kortege - Varberg 2013-05-04

MC-kortege – Varberg 2013-05-04

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Annons
Detta inlägg publicerades i Bildblogg, Bilder, Fordon, Fotoblogg, Halland, Motor, Motorcykel, Motorcyklar, Sidovagn, Trafik, Uncategorized, Varberg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.