Fitness Five Live, dagen innan …

… tävlingar med styrkerelaterade sporter på Varbergs Torg

Fitness Five Live - Varbergs Torg - 2013-07-11

Fitness Five Live – Varbergs Torg – 2013-07-11

På fredagen skulle det vara fitnessfestival på torget i Varberg, dagen innan (2013-07-11) visade några välbyggda personer upp sig på scenen på torget och då var abandowest tillfälligtvis på plats.

Fitnes Five Live - Varbergs Torg - 2013-07-11

Fitnes Five Live – Varbergs Torg – 2013-07-11

Vad i herrans namn är fitness? Egentligen så handlar det väl om att vara i så god fysisk och psykisk kondition som möjligt och det är väl ingen nackdel att vara väl skapad från begynnelsen. Om det inte räcker så kan man ju  förbättra statusen med träning. Fitness kan rent praktiskt likna bodybuilding men det gäller mer hur musklerna ser ut än att de skall vara så stora som möjligt. Tror jag.

Fitnes Five Live - Varbergs Torg - 2013-07-11

Fitnes Five Live – Varbergs Torg – 2013-07-11

Tävlingarna på fredagen skulle innehålla momenten bänkpress, knäböj, bicepcurls, chins och dips med så många repetitioner som man hinner på en viss tid och den som sammantaget är snabbast med sina repetitioner vinner.

Bänkpress och knäböj kan jag förstå, men bicepcurls? Armböjning med hantel för att aktivera överarmens framsida. Ok. Chins? Häva sig upp och ned hängandes i en stång. Ok. Barrpress, man pressar upp kroppen fritt hängande och hållandes med händerna  i en barr (två parallella och horisontella stänger). Ok.

Varbergs Torg - 2013-07-11

Varbergs Torg – 2013-07-11

Om man redigt praktiserar dessa övningar och andra så kan man sedan med tillförsikt visa sig i tajta badkläder på stranden och ta del av suktande eller avundsjuka blickar. abandowest, som är gammal nog att minnas Arne Tammers annonser, är en badkruka och har därmed inga problem med badkläder. Han (abandowest, inte Arne Tammer), har inte badat i okontrollerat vatten sedan han hade lyckan att följa med vänner på en segeltur i Söderhavet och simmade runt segelbåten, vaksamt noterande eventuella hajar i närområdet).

Fitnes Five Live - Varbergs Torg - 2013-07-11

Fitnes Five Live – Varbergs Torg – 2013-07-11

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Detta inlägg publicerades i Artister, Bildblogg, Bilder, Fashion, Fotoblogg, Halland, Mode, Uncategorized, Underhållning, Varberg och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.