Wheels & Wings 2010 – bilar och passagerare …

… med öl som färdkost och så de på sidan av som tittar på

Packard Clipper - Wheels & Wings - Varberg - 2010-07-16

Packard Clipper – Wheels & Wings – Varberg – 2010-07-16

Packard Clipper från 1955 är väl inte ett så vanligt inslag i trafiken? I juli 2010 rullade en sådan i alla fall på Västra Vallgatan i Varberg för att beskådas från trottoarparkett under det årets upplaga av Wheels & Wings. Numera går Wheels & Wings av stapeln i Falkenberg med cruising i bland annat de centrala delarna av stan och med utställning på Falkenbergs Motorbana några mil utanför tätorten.

Wheels & Wings - Varberg - 2010-07-16

Wheels & Wings – Varberg – 2010-07-16

Så länge man har en frisyr så skall den vårdas och putsas även om den bara kan uppfattas och uppskattas från baksidan. En stjärna i nacken för en sån här frilla!

En upphottad Volvo Amason - Wheels & Wings - Varberg - 2010-07-16

En upphottad Volvo Amason – Wheels & Wings – Varberg – 2010-07-16

Ett större antal timmar tar det förvisso att få till ett sånt här utseende på en Volvo Amason. Blev det en A-traktor eller en ”riktig bil”? Det vet jag inte men jag tror att det blev det förstnämnda.

Wheels & Wings - Varberg - 2010-07-16

Wheels & Wings – Varberg – 2010-07-16

Kuttersmycken i bakluckan på en bil som jag inte vet fabrikatet på. Kuttersmycken finns annars vanligtvis i fören på en båt, som en kutter exempelvis. Nu kanske inte alla uppskattar uttrycket kuttersmycke när det gäller en flicka, men kutter är ett mindre segelfartyg, som här är utbytt mot en kombibil, och ett smycke är något ädelt som de flesta uppskattar att titta på.

(Det lilla svarta klistermärket på bakre sidrutan föreställer ett tyskt järnkors, ett utmärkelsetecken från bland annat andra världskriget men med äldre historia än så. Varför det sitter klistrat på just det här bilfönstret vet jag inte).

1 - DSC_0725 kopiera kopieraDet finns manliga smycken också. Här ovan förflyttar sig ett sådant, fast detta smycke är som synes på rymmen och hittar kanske inte åter till sin kutter.

Wheels & Wings - Varberg - 2010-07-16

Wheels & Wings – Varberg – 2010-07-16

Burnout, smoke, en burk öl. Publiken gillar när det ryker men det gjorde kanske inte de som bor intill den här centrala gatan i Varberg, även om många balkonger där var väl besatta med åskådare. Fabrikat på pickup’en, det klarar jag inte av att förtälja. Bilen som orsakar röken är en Ford F-150 PickUp från 1999.

Öldriven Trampomobil - Wheels & Wings - Varberg - 2010-07-16

Öldriven Trampomobil – Wheels & Wings – Varberg – 2010-07-16

Med ett förråd av välsmakande öl, ett gott humör och starka ben kan man komma hur långt som helst i ovanstående farkost. Det står en person i bortre änden, som inte är en ände utan fronten, som styr (den person som står i bortre änden alltså, han styr), han är väl befälhavare, men han får inte dricka någon öl därborta på framsidan. De som kör i cruisingen dricker inte starkvaror, det verkar fungera även på Wheels & Wings.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Annons
Detta inlägg publicerades i Bilar, Bildblogg, Bilder, Cars, Classic Cars, Fordon, Fotoblogg, Halland, Motor, Photo blog, Semester, Trafik, Uncategorized, Underhållning, Varberg, Veteranbilar, Wheels & Wings och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.