Porträtt från då och nu, bilder på dem jag känner …

… och bilder på andra, i hemmiljö och i offentlig miljö

Roman - 2012

Roman – 2012

Roman var synnerligen aktiv den här dagen så det var inte lätt att fästa honom på en bildruta. 1/250-dels sekund låg han stilla i soffan i alla fall och då var det knäppt.

Modevisning - Varbergs torg - 2013

Modevisning – Varbergs torg – 2013

En modeuppvisning på Varbergs torg en lite kylslagen dag i slutet av april för ett par år sedan. Ett av fotoresultaten blev denna bild, där man inte ser så mycket av modet, lite mer spännande med ansikten tyckte jag.

Jobbarkompisen Erik - 1970-talets främre hälft

Jobbarkompisen Erik – 1970-talets främre hälft

Varsin kamera, en östtysk Praktica Nova 1B  i mitt fall, förmodligen samma för Erik. En skrivbordslampa, en ficklampa, ett köksbord och någon timmes fotograferande resulterade i ett antal svartvita negativ och sedan några papperskopior. Här är en av bilderna från min kamera, bilden aningen förstärkt med hjälp av dagens teknik. Antirökning-kampanj hade inte riktigt startat ännu men var på gång.

Manja vill överraska någon -  2012

Manja vill överraska någon – 2012

Manja smyger på sin pappa, det är han som har de randiga sockorna på, han står och pratar med någon. Mellan soffor och fåtöljer och stolar och bord kryper Manja och pappa åtminstone låtsas att han inte ser henne. Sen kan jag inte minnas hur upplösningen blev, ett antiklimax tror jag, liksom avslutningen den här lilla berättelsen.

Wheels & Wings - Varberg - 2011

Wheels & Wings – Varberg – 2011

Wheels & Wings i Varberg 2011, fortfarande med cruisingen ägandes rum på Varbergs gator, åtminstone på Västra Vallgatan. En massa glada människor, både i bilarna och på trottoarerna längs gatan. Och så några förstås som stördes av motorljud och avgasdofter. Faktum är att man är inpyrd med avgaslukt när man kommer hem, kanske inte så hälsosamt men väldigt roligt är det att fotografera flickor och bilar och killar och gubbar och gummor och allt annat.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Annons
Detta inlägg publicerades i Bildblogg, Familj, Fashion, Fotoblogg, Mode, Photo blog, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.