Människor i rörelse i vått och torrt, såna som …

… brädar, bullrar, balanserar, hoppar, springer, fotar och rejsar

Södra fästningshörnan - Varberg - 2016-05-31

Södra fästningshörnan – Varberg – 2016-05-31

Och jag som redan har badat” kanske den här mannen tänker, där har sparkar iväg på sin bräda i störtregnet i riktning från där simstadion är belägen. Regnet står som täta spön i asfalten så det gäller att snabbt sparka sig fram till slutmålet, som förmodligen ligger under tak.

Harley Davidson och pojke utan hörselskydd - innerhamnen, Varberg - 2016-05-07

Harley Davidson och pojke utan hörselskydd – innerhamnen, Varberg – 2016-05-07

Usch vad du bullrar (gubbe), kan du inte skruva ned ljudet lite?” Pojken håller för öronen, föraren däremot tycker förmodligen att det han har mellan benen (motorn) låter som ljuv ”basic rock and roll music” eller som en typ av musik som han själv förordar. Han kan också tycka att det låter som den musik som just Harley Davidson frambringar och inget annat. Harley Davidson, det är motorcykeln. Jag tycker det står 883 som modellbeteckning på tanken men jag är långt ifrån säker på den saken.

Balansakt på fjärde våningen - Varberg - 2016-05-27

Balansakt på fjärde våningen – Varberg – 2016-05-27

Det är inte första gången jag upptäcker någon som alldeles oförskräckt balanserar på takåsen på det här huset, som jag tror innehåller fyra våningsplan. Det är högt upp, jag lovar, men det kanske är en enkel genväg mellan två målpunkter. Lite oroligt är det att titta på balanskonstnären.

Gympa vid torget - Varberg - 2016-05-28

Gympa vid torget – Varberg – 2016-05-28

Ligger du här? Jag har letat efter dig!” En uppvisning på kyrkans gräsmatta intill torget i Varberg med ett gäng spänstiga ungdomar från Varberg, som lätt studsar över den vilande mannen, och sedan landar på den mjuka mattan.

Rast vid fästningsmuren och snart målgång - Varberg - 2015-06-21

Rast vid fästningsmuren och snart målgång – Varberg – 2015-06-21

Motion eller rast, vila? Här samsas båda inriktningarna, den ena med riktning mot det hägrande målet, som ligger bara 25 meter bort, den andre insutten på en bänk med träplankor att vila bakdelen mot. Egentligen så är bådas mål: rast, vila.

Erik Blixt i en Mazda MX-5 och en fotograf på Falkenbergs Motorbana - 2015-09-12

Erik Blixt i en Mazda MX-5 och en fotograf på Falkenbergs Motorbana – 2015-09-12

Erik Blixt i den röda #89 Mazdan MX-5 hade en lyckad dag på Falkenbergs Motorbana i september 2015 vid Falkenberg Classic -15. En första plats och en andra i finalheaten i klassen Gärde Wesslau Roadsport C, som är en förarförening inom Sportvagnsmästerskapet (SPVM). Gärde Wesslau är ett företag inom affärsjuridik. Fotografen hade förhoppningsvis också han en lyckad dag.

Efter den isländska succématchen - DV 15 juni 2016

Efter den isländska succématchen – DV 15 juni 2016

Slutligen en bild från den isländska tidningen DV dagen efter Islands kämpainsats i matchen 15 juni 2016 mot Portugal, 1-1, med stjärnan Ronaldo i argumentation med Islands lagkapten Aron Einar Gunnarsson. ”Du får inte min tröja” säger Ronaldo (ungefär), ”jag tyckte inte om hur fegt ni spelade. En stor köttmur framför eget mål bara.”

Trots att Island gjorde det allra första målet för Island i en mästerskapsmatch, och att Island överhuvud taget spelade i Europamästerskapet i fotboll, så var de isländska tidningarna ganska återhållsamma i rapporteringen och bildvalet.

Landslagscoachen fram till och med detta EM, men inte längre, heter/hette Lars Lagerbäck och är svensk. Han skall i stället bli pensionär, säger han.

DV är en förkortning för de 1981 sammanslagna tidningarna Dagblaðið och Vísir.

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Detta inlägg publicerades i Bilar, Bildblogg, Bilder, Cars, Classic Cars, Fordon, Fotoblogg, Halland, Idrott, Motion, Motorcykel, Motorcyklar, Motorsport, Photo blog, Racing, Semester, Sommar, Trafik, Uncategorized, Varberg, Veteranbilar och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.